LIVE: KRC Genk en KAA Gent delen de punten

LIVE: KRC Genk en KAA Gent delen de punten

21-01-2021 20:05 Laatste update: 22:55
111

KRC Genk neemt het bijna op tegen leider Club Brugge, maar eerst staat nog de thuismatch tegen KAA Gent op het programma. Volg de wedstrijd hier LIVE op de voet.

 

KRC Genk is de nummer twee van de Jupiler Pro League met 38 punten uit 21 wedstrijden. De Limburgers hebben een driepunter nodig om Club Brugge niet uit het zicht te verliezen. Momenteel telt Blauw-Zwart tien punten meer. John van den Brom en co hebben een nul op zes.

De Nederlander wijzigt zijn basisploeg op één plaats na de verliesmatch tegen Moeskroen. Arteaga staat aan de aftrap, Uronen verdwijnt naar de bank. In laatste instantie moet ook Hrošovský afhaken. Hij wordt vervangen door Toma.

Opstelling KRC Genk: Vukovic, Arteaga, Munoz, Lucumi, Preciado, Cuesta, Heynen, Ito, Bondonga, Hrošovský, Onuachu

KAA Gent blijft ook onder Hein Vanhaezebrouck op de sukkel. Er werd maar één punt gehaald in de laatste drie wedstrijden en een degradatieplaats komt dichterbij. Het verschil met Waasland-Beveren bedraagt nog maar zes punten. Langs de andere kant is het verschil met plek acht ook maar zes punten.

Hein Vanhaezebrouck voert net als zijn collega één wissel door. Milad Mohammadi verschijnt aan de aftrap. Laurent Depoitre betaalt het gelag en zit op de bank.

Opstelling KAA Gent: Bolat, Ngadeu, Nurio Fortuna, Hanche-Olsen, Castro-Montes, Mohammadi, Marreh, Dorsch, Kums, Bukari, Yaremchuk