Club Brugge loopt verder uit, maar bij KRC Genk is er nog geen sprake van paniek

Club Brugge loopt verder uit, maar bij KRC Genk is er nog geen sprake van paniek

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 15:15do 21-01-2021 om 15:15

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 18:35do 21-01-2021 om 18:35

KRC Genk slaagde er na zeven overwinningen op rij al twee keer na elkaar niet in om te winnen. Tegen KV Kortrijk en Royal Excel Moeskroen gingen de Limburgers onderuit. Donderdagavond wacht KAA Gent, maar Bryan Heynen is niet ongerust.

De Limburgers werden gezien als titeluitdager voor Club Brugge, maar de voorsprong van Blauw-Zwart bedraagt (met een wedstrijd extra gespeeld) inmiddels tien punten. Er moet dus gewonnen worden van Gent. "Ons doel is de top vier en daarvoor moet je punten pakken, gelijk tegen wie ook", zegt Heynen in Het Belang van Limburg.

"Tegen een ploeg die onderaan staat of een rechtstreekse concurrent, we moeten weer aanknopen met een zege. Die scherpte moet uit onszelf komen. Daarin probeer ik, als één van de spelers die hier al het langst rondloopt, ook mijn rol te spelen", geeft hij aan.

Van een vormdip wil hij niet spreken. "Omdat ik niet vind dat we uit vorm zijn. Het niveau op training blijft erg hoog liggen, ik zie ook niemand twijfelen. Het is zeker geen dooie boel. Bovendien kan de komst van Preciado en McKenzie ons een nieuwe boost geven. Zij staan er meteen op training", aldus de middenvelder van Genk.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws