FC Barcelona ruikt nog een kans: 'Real heeft Alaba nog niet vastgelegd'

FC Barcelona ruikt nog een kans: 'Real heeft Alaba nog niet vastgelegd'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 13:23do 21-01-2021 om 13:23

David Alaba lijkt hard op weg om na dit seizoen zijn loopbaan voort te zetten bij Real Madrid, maar Joan Laporta wil hier een stokje voor steken. Volgens de presidentskandidaat van Barcelona is er nog helemaal geen sprake van een akkoord tussen Real en de Oostenrijkse verdediger.

De Spaanse krant Marca meldde eerder deze week dat Alaba en Real Madrid persoonlijk rond zijn over de transfer van de Oostenrijker, maar Laporta betwijfelt dat ten zeerste. "Ik denk dat Real Alaba nog helemaal niet heeft vastgelegd", stelt de presidentskandidaat in gesprek met Esport3, geciteerd door Mundo Deportivo.

Aankomende zondag stond de verkiezing om het presidentschap bij FC Barcelona op het programma, maar die is voorlopig uitgesteld vanwege het coronavirus. Laporte is één van de drie overgebleven kandidaten en ziet Alaba als een welkome versterking. "Het eerste wat ik zal doen is spreken met de huidige technisch directeur om te zien hoe de zaken ervoor staan. Ik ben er klaar voor om sportieve verbeteringen aan te brengen bij Barcelona die in mijn ogen nodig zijn", stelt Laporte, doelend op de Oostenrijkse verdediger van Bayern München.

Eerder deze week maakte Barcelona de terugkeer van verdediger Eric García bekend. De 20-jarige verdediger keert terug in Catalonië wanneer zijn huidige contract bij Manchester City afloopt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws