‘Miljoenenbod van AS Monaco op Diatta onthuld, principeakkoord is op komst’

‘Miljoenenbod van AS Monaco op Diatta onthuld, principeakkoord is op komst’

21-01-2021 07:40 Laatste update: 14:14
125

Krepin Diatta lijkt op weg naar AS Monaco, dat meldt Het Laatste Nieuws. Hij zou al afscheid hebben genomen in de kleedkamer na de wedstrijd tegen KV Oostende.  Er is nog niet vrijgegeven voor hoeveel miljoenen hij vertrekt.

Afgelopen zomer was er al veel interesse voor Diatta; ‘Een half jaar later is de tijd evenwel rijp voor een stap hogerop. AS Monaco duwde de voorbije dagen door voor een transfer – inclusief een miljoenenbod. Momenteel lopen er vergevorderde onderhandelingen op clubniveau. De Franse competitie heeft bovendien altijd Diatta’s voorkeur genoten’, klinkt het.

Met Noa Lang heeft Club Brugge al geanticipeerd op een vertrek van Diatta. De buitenspeler is een belangrijpe pion onder Philippe Clement, maar een stap hogerop wordt hem niet ontnomen. ‘Krépin Diatta (21) staat op het punt om Club Brugge te verlaten. Hij nam na KV Oostende al afscheid in de kleedkamer. Destination: AS Monaco.’

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft AS Monaco een bod van twintig miljoen euro op tafel gelegd. Een principeakkoord zou niet veraf zin. Er zou overigens ook een percentage van de doorverkoop zijn afgedwongen door Club Brugge.