Defour baalt na zware nederlaag KV Mechelen: “We liepen maar wat rond”

Defour baalt na zware nederlaag KV Mechelen: “We liepen maar wat rond”

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 10:11do 21-01-2021 om 10:11

KV Mechelen ging met harde 0-4 cijfers onderuit tegen Standard Luik. Steven Defour maakte zijn wederoptreden na een maand out te zijn geweest. De middenvelder laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de match.

“We waren niet fris, liepen maar wat in het rond”, begint Defour. “Neen, er zat geen schwung in ons spel. Misschien is dat wel normaal na een zware match op het besneeuwde veld van Charleroi. Maar we mogen vooral niet tevreden zijn met wat we vandaag op de mat hebben gelegd."

“In onze vorige vier matchen stonden we defensief sterk, nu slikken we drie goals in pakweg tien minuten. Dat mag niet gebeuren, ook al is het tegen een sterke ploeg als Standard. Ik hoop dat we weer met de voeten op de grond staan en de match tegen Eupen komend weekend kunnen winnen.”

“Dit was een offday van de volledige ploeg”, vervolgt Defour. “Het is een moeilijk seizoen, ja. We zitten in de hoek waar de klappen vallen. (denkt na) Het enige wat we kunnen doen, is ons vastklampen en ervoor zorgen dat het seizoen zo snel mogelijk gedaan is, zodat we aan het volgende kunnen beginnen. We mogen nu niet te lang blijven stilstaan bij deze nederlaag.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws