Update: 'Anderlecht realiseert het onmogelijke met komst van Larsen'

Update: 'Anderlecht realiseert het onmogelijke met komst van Larsen'

21-01-2021 07:00 Laatste update: 13:32
47

RSC Anderlecht haalde met Hahn, Ashimeru en Diaby al enkele winterversterkingen binnen, maar de honger is nog niet gestild. Het Nieuwsblad meldt dat Peter Verbeke en consorten hoog in zet op Deens toptalent Jacob Bruun Larsen.

‘Sport­manager Peter Verbeke zet hoog in op Jacob Bruun Larsen (22) van Hoffenheim. Een deal is er nog lang niet, maar stap voor stap wordt ook in dit dossier toegewerkt naar een huur. Hoffenheim betaalde in 2019 nog 9 miljoen aan Borussia Dortmund voor het Deense toptalent, maar in de Bundesliga zet hij zich maar moeizaam door’, klinkt het.

Anderlecht heeft geen geld op overschot en de onderhandelingen worden nauwkeurig gevoerd. 'Aangezien paars-wit maar over een heel beperkt budget beschikt, is het niet eenvoudig om een akkoord te vinden met Hoffenheim en de flankaanvaller. Toch zal er ruimte in de kern komen. Tau en Zulj zijn al weg, terwijl Bundu mag uitgeleend worden.'

Update: Volgens Het Laatste Nieuws verlopen de onderhandelingen voorspoedig. Anderlecht heeft uitstekende papieren om Larsen in de komende dagen daadwerkelijk binnen te halen.