Dost blijft maar scoren voor Club Brugge, nummer drie is een feit voor de spits

20-01-2021 21:46
20

De transfer van Bas Dost blijft voorlopig een schot in de roos. De Nederlander trof tegen KV Oostende opnieuw raak. Voor Dost is het zijn derde doelpunt in drie matchen voor Blauw-Zwart.

Tegen KV Oostende had Club Brugge het in de eerste helft knap lastig. Blauw-Zwart kwam niet tot haar eigen spel en keek 14 minuten ook tegen een achterstand aan. Clinton Mata maakte een eigen doelpunt. Blauw-Zwart beet haar tanden lang stuk op de Kustploeg, maar toen pakte Dost weer zijn moment.

In de 38e minuut kopte Dost de gelijkmaker op het bord. Na een corner van Ruud Vormer scoorde hij bij zijn eerste kans. Tot op het moment van zijn goal was Dost ontzichtbaar.

Voor de derde match op rij maakte Dost het eerste doelpunt van Club Brugge in de match. Tegen STVV (1-2) en Beerschot (0-3) ging hij vroegtijdig naar de kant.