KV Mechelen heeft geen antwoord klaar op hyperefficiënt Standard

20-01-2021 20:34
7

Mbaye Leye blijft maar imponeren als coach van Standard. Nadat er eerder een zes op zes werd gepakt, kon de coach ook winnen van KV Mechelen. Het werd 0-4 tegen Malinwa.

De eerste helft tussen KV Mechelen en Standard was niet meteen reclame voor het voetbal. Het geluk lijkt ook aan de zijde van Mbaye Leye te zijn, die eerder al een zes op zes pakte met de Rouches.

Malinwa was de betere ploeg in de eerste helft, maar het was Noë Dussenne die de score met een mooie volley kon openen voor Standard. KV Mechelen had wel aanvallende intenties, maar kom amper kansen afdwingen. Het bleef dan ook 0-1 tot de rust.

Na de pauze ging het van kwaad naar erger voor KV Mechelen toen uitblinker Selim Amallah de Rouches al snel op de dubbele voorsprong kon brengen, al zag Yannick Thoelen er ook niet al te best uit bij de poging. Daarmee leek het al snel boeken toe voor thuisploeg KV Mechelen.

Dat was het ook helemaal nadat Samuel Bastien er even later zelfs 0-3 van maakte. KV Mechelen kreeg te maken met een hyperefficiënt Standard en had geen antwoord klaar op de Rouches. Dat werd nog maar eens duidelijk toen het zelfs 0-4 werd via Balikwisha. Onür Kaya was nog dicht bij de eerredder, maar het bleef uiteindelijk 0-4.