Beerschot gaat met kersverse trainer Still onderuit tegen Eupen

20-01-2021 20:36
8

Will Still is niet al te best begonnen als hoofdcoach van K. Beerschot V.A. Op bezoek bij KAS Eupen gingen de Antwerpenaren met 3-1 onderuit.

De beslissing om Will Still de nieuwe T1 van Beerschot te maken leek de eerste minuten tegen Eupen een gouden zet te worden. Na amper twee minuten kwamen de bezoekers al op voorsprong na een doelpunt van Marius Noubissi.

Lang kan men daar bij Beerschot niet van genieten, in de tiende minuut was het Smail Prevljak die de gelijkmaker alweer wist te scoren. De Panda's kwamen ook steeds beter in de partij en werden daarvoor beloond. Vijf minuten voor de rust werd het 2-1 via Konan N'Dri.

Voor Beerschot leek het al snel in de tweede helft helemaal voorbij. In minuut 54 was het Menno Koch die overhoeks kon binnenschieten en er 3-1 van maakte. Daarop was het de VAR-show, dat eerst een doelpunt van N'Dri afkeurde en even later adviseerde Loris Brogno een rode kaart te geven.

Beerschot had geen antwoord meer op Eupen en verloor uiteindelijk met 3-1. Daarmee blijft het achter met een 2 op 24.