Breaking news

Kompany: "We hebben vrij open kansen gecreëerd, maar geven hen een strafschop"

Moeskroen heeft drie punten helemaal beet, Genk ziet af van juridische stappen

Moeskroen heeft drie punten helemaal beet, Genk ziet af van juridische stappen

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 19:28wo 20-01-2021 om 19:28

KRC Genk heeft besloten om toch niet verder te gaan in de juridische stappen na de partij tegen Royal Excel Moeskroen. De Limburgers speelden de wedstrijd onder voorbehoud en gingen in eerste instantie ook juridische stappen ondernemen. Daar stappen ze nu vanaf.

Bij KRC Genk was men niet te spreken over het besneeuwde veld van Moeskroen en haalde men na de 2-0 nederlaag ook flink uit. De club legde een klacht neer bij de KBVB omdat Moeskroen niet alles zou hebben gedaan om het veld speelklaar te krijgen. Er werd ook nagedacht over juridische stappen, maar de club heeft besloten dat toch niet te doen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Dat heeft men bij Genk besloten na het inlezen van het scheidsrechtersverslag en dat van de 'match delegate'. Intern zou men begrepen hebben dat er niet al te veel kans zou zijn om op juridische grond gelijk te halen en besloot men dan maar om niet verder te gaan met juridische stappen.

Ook KV Kortrijk diende een klacht in na de verloren partij tegen KV Oostende en zou er nog steeds aan denken juridische stappen te ondernemen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws