Vandenbempt spaart lof voor Lang (Club Brugge) niet: Redelijk compleet

Vandenbempt spaart lof voor Lang (Club Brugge) niet: "Redelijk compleet"

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 20:15wo 20-01-2021 om 20:15

Noa Lang is in bijzonder goede doen bij Club Brugge. Sinds zijn komst bij Blauw-Zwart heeft de Nederlander enkel maar weten overtuigen, dat ziet ook Peter Vandenbempt.

In Sport/Voetbalmagazine spaart de analist de lof niet voor de aanvaller van Club Brugge. "Tien beslissende acties al in de competitie (en twee in de CL), ja, dat had hij zelf wel verwacht. Geen valse bescheidenheid bij Noa Lang", klinkt het.

"Met Amsterdamse branie zelfverzekerd in geen tijd een sleutelspeler in het almaar soepeler draaiend geheel van Philippe Clement. Een jongen met een handleiding, maar op het veld wel redelijk compleet: dribbels, versnelling, uitstekende trap, scorend vermogen maar ook oog voor de goeie assist én zeer verbeten in het terugverdedigen", geeft Vandenbempt aan.

Ook tegen K. Beerschot V.A was Lang één van de uitblinkers en kon hij scoren. "Club Brugge voetbalde bij Beerschot bij momenten weergaloos. Combineren aan Champions Leaguetempo, zaalvoetbalcombinaties waar geen enkele Belgische tegenstander een antwoord op heeft. Club Brugge draait op volle toeren. Is er nog een uitdager in de zaal", vraagt Vandenbempt zich af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws