Krmencik blijft maar overtuigen: huurling Club Brugge blinkt opnieuw uit voor PAOK

20-01-2021 18:01
10

Michael Krmencik heeft zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische spits heeft de weg naar doel weer gevonden en is goed op weg een favoriet van de fans te worden. Dat werd woensdag nog maar eens duidelijk.

Nadat Krmencik erin slaagde te scoren tegen Volos NPS deed hij dat afgelopen nog eens over tegen OFI Kreta. Daarmee hielp hij zijn nieuwe club aan de 0-3 overwinning. Ook woensdagavond was Krmencik weer één van de uitblinkers in het duel tegen AE Larnissa.

In de Griekse bekercompetitie kende PAOK weinig moeite met AE Larissa. De Griekse topclub won met duidelijke 5-0 cijfers en kon rekenen op een sterke Krmencik. De Tsjechische huurling van Club Brugge was in de eerste helft nog goed voor een assist, net na rust scoorde hij zelf de 3-0.

Voor Krmencik is het intussen al zijn derde doelpunt in vijf wedstrijden. Daarnaast was hij ook goed voor twee assists. Krmencik wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan PAOK. De Griekse topclub is er echter niet in geslaagd een aankoopoptie te bedingen.