Afwezigheid van korte duur: Vossen viert donderdag al terugkeer bij Zulte Waregem

Afwezigheid van korte duur: Vossen viert donderdag al terugkeer bij Zulte Waregem

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 15:31wo 20-01-2021 om 15:31

Francky Dury slaapt de laatste tijd weer wat zorgelozer. Na een erg lastige seizoensstart heeft Zulte Waregem zich dankzij een twaalf op twaalf in de linkerkolom genesteld, op amper vier punten van een plek in Play-Off 1. Bovendien kwam er deze week goed nieuws uit de ziekenboeg.

Jelle Vossen is namelijk genezen verklaard na zijn verrekking van een tweetal weken geleden. Tegen Royal Excel Moeskroen had onze landgenoot toen voor de openingstreffer gezorgd, maar enkele minuten later viel hij al geblesseerd uit. De vrees voor een lange inactiviteit bleek ongegrond. Donderdag kan Vossen alweer speelminuten maken, wanneer Oud-Heverlee Leuven over de vloer komt. Hij zit alvast in de selectie van Dury.

De kans lijkt zelfs reëel dat Vossen meteen in de basis verschijnt, aangezien Zulte Waregem niet bepaald dik loopt in de aanvallers. Gianni Bruno draait wel uitstekend, maar Tomas Chory is onbeschikbaar. De Tsjechische spits werd voor Nieuwjaar al geveld door fysieke ongemakken. Het weerhield Zulte Waregem er niet van om de voorbije weken vier opeenvolgende zeges te boeken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws