Zware kritiek op Genk-trainer Van den Brom: 'Een huilebalk, een slechte verliezer'

Zware kritiek op Genk-trainer Van den Brom: 'Een huilebalk, een slechte verliezer'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 18:45wo 20-01-2021 om 18:45

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 18:47wo 20-01-2021 om 18:47

De uithaal van John van den Brom over het besneeuwde veld van Royal Excel Moeskroen zorgde al voor flink wat commotie in ons land. De Nederlander kreeg niet meteen bijval van iedereen, ook niet van zijn landgenoten bij Veronica Inside.

In het voetbalprogramma haalde analist Johan Derksen flink uit naar de trainer van KRC Genk. "Toen hij bij Genk begon stonden ze op één punt achterstand op Club Brugge, nu zijn het zeven punten. Het gaat bedroevend slecht voor Van den Brom bij KRC Genk", opende Derksen.

Van den Brom was afgelopen weekend ook niet tevreden dat Genk toch moest spelen op het besneeuwde veld van Moeskroen en haalde flink uit. "Hieraan kun je zien dat Van den Brom nooit een echte trainer wordt. Als het even tegen zit, is hij meteen in paniek. Telkens met huilverhalen", spaart de Nederlandse analist de kritiek niet op de trainer van KRC Genk.

"Als hij gewonnen had, was dit zelfs niet aan de orde gekomen. Van den Brom is gewoon een slechte verliezer en een trainer die verandert in een huilebalk wanneer het even tegenzit", aldus Derksen.

De achterstand op Club Brugge bedraagt inmiddels zeven punten. KRC Genk moet donderdag KAA Gent ontvangen in de eigen Luminus Arena.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws