Denswil sluit definitieve transfer naar Club Brugge niet uit: Zou mooi zijn

Denswil sluit definitieve transfer naar Club Brugge niet uit: "Zou mooi zijn"

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 17:15wo 20-01-2021 om 17:15

Stefano Denswil is weer helemaal terug bij Club Brugge. De Nederlander is na anderhalf seizoen weer even een Bruggeling en speelt voor het komende halve seizoen voor Blauw-Zwart. Al kan dat ook langer zijn.

Bij Club Drive-In kregen ook de fans de mogelijkheid om vragen te stellen. Eén fan vroeg zich af waarom Denswil besloot om terug te keren. "Club Brugge is Club Brugge", gaf Denswil aan. "Als die me vragen om terug te keren, hoef ik geen twee keer na te denken. Ik ben ook een familiemens en ben nu lekker dicht bij mijn familie. In Italië kon ik ze amper zien, wat toch wel lastig was. Daarnaast speelde ik ook amper bij Bologna", aldus de Nederlander.

De keuze voor Club Brugge was dus niet moeilijk. "Ik heb hier vijf hele mooie jaren beleefd, met de spelers, de staf en de supporters. Ik heb hier titels gepakt en had het hier heel hard naar mijn zin. Dat ga ik nu nog met een half jaartje verlengen", vertelt Denswil.

Een verlengd verblijf ziet hij ook zitten. "Dat zou mooi zijn. Ik heb het helaas niet voor het zeggen, maar ben wel blij dat ik hier weer gewoon een half jaar mag spelen. Daar ga ik nu het beste van maken en dan zien we wel", besloot de Nederlander.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws