Club Brugge kan extra Rode Duivel krijgen, Rits hoopt op kans van Martinez

Club Brugge kan extra Rode Duivel krijgen, Rits hoopt op kans van Martinez

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 14:00wo 20-01-2021 om 14:00

In maart komen de Rode Duivels weer bij elkaar voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland. Dat zal zonder Axel Witsel en mogelijk ook Dennis Praet zijn, waardoor er naar een vervanger moet worden gezocht. Loopt die vervanger rond bij Club Brugge?

Zo wordt Mats Rits genoemd als een mogelijke Rode Duivel. De middenvelder van Club Brugge hoopt zelf ook dat hij die kans krijgt. "Ik heb er links en rechts ook al iets over gelezen. Tuurlijk hoop je daar op, want voor je eigen land spelen is een grote droom", zegt hij op de clubkanalen van Club Brugge.

De concurrentie is echter groot, weet ook Rits. "Ik ben er mij echter van bewust dat er enorm veel goede spelers zijn in België. Dus vanzelfsprekend is het niet. Maar als de bondscoach mij belt zal ik zeker oppakken", geeft de middenvelder van Club Brugge aan.

De 27-jarige Rits is dit seizoen weer een basispion bij Club Brugge en won de strijd van Eder Balanta. In 24 partijen was hij goed voor twee doelpunten en twee assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws