'RSC Anderlecht vindt nieuwe middenvelder bij Spaanse tweedeklasser Cartagena'

'RSC Anderlecht vindt nieuwe middenvelder bij Spaanse tweedeklasser Cartagena'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 12:45wo 20-01-2021 om 12:45

RSC Anderlecht haalde deze wintertransferperiode al flink wat nieuwelingen in huis. Zo trok het Abdoulay Diaby en Majeed Ashimeru aan via een uitleenbeurt. Daar stopt het mogelijk niet voor de Brusselaars.

Volgens het Spaanse La Verdad speurt Anderlecht namelijk ook in de Spaanse Tweede Klasse naar versterkingen. Daarbij is het op het spoor gekomen van Adalberto Carrasquilla. De 22-jarige Panamees komt momenteel uit voor Cartagena, waar hij Anderlecht kon overtuigen.

Anderlecht is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook enkele Spaanse eersteklasser hebben Carrasquilla op het verlanglijstje staan. Bij Cartagena heeft Carrasquilla, die dit seizoen negentien uitkwam voor de club, nog een contract tot medio 2025.

Daarnaast is het ook nog maar de vraag of Anderlecht op het middenveld wel plek genoeg heeft voor de Panamees. Met Albert Sambi-Lokonga, Josh Cullen, Adrien Trebel, Michel Vlap, Anouar Ait-El Hadj, Kristian Arnstad, Yari Verschaeren en Ashimeru zijn de plekjes duur op het middenveld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws