Volgende miljoenenaanwinst voor Lommel, Japans toptalent Saito klaar voor strijd

Volgende miljoenenaanwinst voor Lommel, Japans toptalent Saito klaar voor strijd

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 12:16wo 20-01-2021 om 12:16

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 12:45wo 20-01-2021 om 12:45

Lommel SK heeft de volgende miljoenenaanwinst beet. Eerder raakte al bekend dat het Japans toptalent Koki Saito richting België zou trekken. De Japanner is nu ook klaar voor de strijd.

Met de hulp van eigenaar City Group is Lommel erin geslaagd om Saito naar België te lokken. De aanvaller brak door bij Yokohama FC, waar hij één van de grote uitblinkers was. Na een quarantaineperiode van zeven dagen kan hij nu ook uitkomen voor Lommel.

"Ik kijk er erg naar uit om met Koki te gaan samenwerken, hem en zijn Aziatische achtergrond te begrijpen en hem te helpen in zijn groei naar een volgend niveau", gaf coach Liam Manning aan op de officiële kanalen van Lommel.

Saito moet het mislopen van Filip Krastev bij Lommel opvangen. De Bulgaarse international ging na januari voor Lommel uitkomen, maar bij City Group besloot men om Krastev uiteindelijk naar het Franse Troyes te sturen.

Saito zal Lommel nu moeten helpen klimmen in het klassement. De Limburgse club staat na vijftien speeldagen amper op een zesde plek en heeft al veertien punten achterstand op leider Union.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws