‘KV Mechelen ziet aanvaller met stevige aankoopoptie vertrekken naar ES Tunis’

‘KV Mechelen ziet aanvaller met stevige aankoopoptie vertrekken naar ES Tunis’

20-01-2021 10:26 Laatste update: 28-01-2021 10:26

William Togui is naar de achtergrond verdwenen bij KV Mechelen. De aanvaller zit niet meer bij de selectie en coach Wouter Vrancken liet al eerder weten dat hij mag vertrekken. ES Tunis wil Togui lenen tot het einde van het seizoen.

Het Laatste Nieuws meldt dat de Tunesische club met aanbieding op de proppen is gekomen. Het is nog maar de vraag of Togui een avontuur in Tunesië wel ziet zitten. Met de komst van Ferdy Druijf maakt de aanvaller geen kans meer op speelminuten.

Vorig seizoen scoorde Togui nog negen keer voor KV Mechelen, maar nu moest hij zelfs zijn rugnummer afstaan aan nieuweling Druijf.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat William Togui op weg is naar ES Tunis. De aanvaller staat dicht bij een uitleenbeurt. Togui reisde een week geleden af naar zijn thuisland om zijn zieke moeder bij te staan. Na een operatie stelt ze het goed en de spits staat nu op het punt om af te reizen naar Tunesië om zijn medische tests af te leggen. Naar verluidt is er ook een stevige aankoopoptie bedongen.