Hairemans scoort erop los bij KV Mechelen: “Bij Antwerp zullen ze schrikken”

Hairemans scoort erop los bij KV Mechelen: “Bij Antwerp zullen ze schrikken”

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 09:12wo 20-01-2021 om 09:12

Geoffry Hairemans zit in de vorm van zijn leven. Bij KV Mechelen scoort de middenvelder doelpunt na doelpunt. Dit seizoen staat de teller al op zeven stuks, een persoonlijk record.

"Deze periode hoort bij de mooiste die ik al meemaakte. Nooit voetbalde ik zo goed. Het is zot hoe makkelijk de ballen erin vliegen. Ik voel vertrouwen. KV Mechelen gelooft in mij. En dat is het beste wat je kan overkomen als voetballer”, zegt Hairemans aan Het Nieuwsblad.

Hairemans krijgt veel vertrouwen van coach Wouter Vrancken. “Dan zie je dat ik een meerwaarde ben voor een club als Malinwa. Zelfs als ik eens minder speel, vlieg ik niet direct uit de ploeg. Er heerst rust in mijn 'kopke', ik speel bevrijd. Dat is ooit al anders geweest."

Hairemans verliet ‘zijn’ Antwerp voor KV Mechelen. "Ik kwam in een nieuwe omgeving terecht. Bij Antwerp werd ik op handen gedragen door de fans, hier kwam ik toe als 'nieuweling'. Ik moest me weer bewijzen in een ploeg die met de titel in 1B en de beker prijzen had gepakt."

"Nu besef ik echt dat Malinwa de juiste keuze was voor mij, ook al heeft het wat tijd gekost om mijn topniveau te bereiken. Ik krijg tegenwoordig heel wat berichtjes van Antwerpfans en ex-ploegmaats met felicitaties. (grijnst) Ja, bij Antwerp zullen ze wel schrikken van hoe vaak ik nu scoor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws