Sevilla verslaat Deportivo Alavés en duikt top vier weer in

19-01-2021 23:33

Sevilla moest dinsdag op bezoek bij Deportivo Alavés. Het won met 1-2 en staat zo opnieuw in de top vier.

Deportivo Alavés - Sevilla 1-2
Al na drie minuten had Youssef En-Nesyri het net al gevonden. De Marokkaan tikte een voorzet vanaf rechts van dichtbij binnen en daarmee zette hij zijn ploeg op voorsprong in het noorden van Spanje. Daar konden ze niet lang van genieten, want Édgar Méndez maakte negen minuten later al de 1-1.

Toch rechtte Sevilla de rug. Suso trof na een half uur spelen doel met een fabelachtig afstandsschot en die goal was Alavés te machtig. De thuisploeg zette daarna alles op alles om er nog een gelijkmaker uit te peuren. Ze waren gedurende de hele tweede helft beter en kreeg zelfs in blessuretijd nog een strafschop te nemen, maar Yassine Bono pakte die en verzekerde daarmee drie punten voor zijn ploeg.