Brys over de inpassing van Schrijvers: Daar zijn we nog naar aan het zoeken

Brys over de inpassing van Schrijvers: "Daar zijn we nog naar aan het zoeken"

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 21:20di 19-01-2021 om 21:20

Siebe Schrijvers maakte vorig weekend -minder dan 48 uur nadat zijn transfer in orde kwam- al zijn debuut voor Oud-Heverlee Leuven. Hij kreeg meteen een halfuur, maar krijgt hij binnenkort ook een basisplaats? Marc Brys twijfel nog.

De coach van OHL heeft immers opties genoeg. Bovendien is het niet evident om uitblinkers als Mercier, Sowah of Maertens op de bank te zetten. "De vraag is: zet ik hem er voorin gewoon bij of zet ik iemand aan de kant voor hem?", vertelde Brys aan Het Nieuwsblad. "Daar zijn we nog naar aan het zoeken. Na een klassieke voorbereiding van zeven weken zou dat geen probleem zijn, maar nu is het even aftasten en inpassen."

Brys zit voor de wedstrijd van donderdag tegen Zulte Waregem nog met een pak vraagtekens. Ngawa is geschorst na zijn rode kaart tegen STVV. Een rode kaart die Brys nog altijd dwarszit. "Het was de perfecte tackle, in Engeland staan ze daarvoor op de banken", vervolgde hij. "Wat wil men nu bereiken met daar rood voor te geven? Dat we geen intensiteit meer mogen brengen en niet meer naar een bal mogen spurten?"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws