Waasland-Beveren en Moeskroen spelen gelijk na dolle slotfase

19-01-2021 20:38
2

Waasland-Beveren is er dinsdagavond niet in geslaagd om te winnen tegen Excelsior Moeskroen. De ploeg van Nicky Hayen bleek steken op 1-1, na twee doelpunten in de slotfase van de wedstrijd.

Waasland-Beveren scoorde in de eerste helft twee keer via Frey en Heymans, maar evenveel keer werden die treffers terecht afgekeurd voor buitenspel. De andere kansen werden gemist door Frey, waardoor de twee ploegen gingen rusten met 0-0 op het scorebord.

Na de onderbreking nam Moeskroen de bovenhand. Tabekou zorgde tot twee keer toe voor dreiging, maar kon niet scoren. Aan de overkant kwam Heymans helemaal alleen voor Koffi, maar zijn inzet bleef steken in de modder. Moeskroen domineerde de tweede helft en kwam via Tabekou opnieuw dicht bij de openingstreffer. De aanvaller kon zich doorzetten op rechts en haalde stevig uit, maar Jackers hield zijn ploeg recht met een knappe redding.

Dat bleek een sein voor Waasland-Beveren om weer in actie te schieten. De bezoekers waren tot twee keer toe gevaarlijk, maar Koffi stond telkens in de weg. De wedstrijd leek uiteindelijk op een gelijkspel af te stevenen, maar Agouzoul scoorde in de slotfase en leek Moeskroen de overwinning te bezorgen. Moeskroen leek op weg naar een late overwinning, maar Frey bracht Waasland-Beveren in de extra tijd nog langszij. Veel schieten de staartploegen niet op met de puntendeling.