Als je kijkt wat wij verdienden, staat dat niet in verhouding met Anderlecht

"Als je kijkt wat wij verdienden, staat dat niet in verhouding met Anderlecht"

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 20:23di 19-01-2021 om 20:23

KV Mechelen was enkele weken geleden nog aan het ploeteren in de degradatiezone, maar na enkele overwinningen mag de ploeg van Wouter Vrancken opnieuw naar boven kijken. De coach van Malinwa blijft echter realistisch en denkt nog altijd aan de pech die zijn ploeg al heeft gehad dit seizoen.

"We moeten niet kijken boven ons. Dan kunnen we evengoed achteruit kijken. Die afstand is even groot", vertelde Vrancken aan Het Nieuwsblad. "We weten heel goed vanwaar we komen en dat we zullen moeten blijven knokken voor elk punt. Ik zit nog altijd met de frustratie van 'wat had kunnen zijn'.

De coach van Mechelen kwam nog eens terug op de pech die zijn ploeg al heeft gehad dit seizoen en maakte een opvallende vergelijking. "Ik lees in de pers veel over de pech die Anderlecht dit seizoen al heeft gehad. Dan is dat toch vooral omdat het een grote club is."

"Als je kijkt naar wat wij eigenlijk al hadden verdiend, dat staat niet eens in verhouding met Anderlecht. Maar we moeten ook niet kijken naar het verleden. Het heden is het enige wat telt. Die wedstrijd tegen Standard winnen is het enige waar we nu mee bezig zijn", besloot Vrancken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws