Still is de nieuwe T1 van Beerschot: Toch al zeven jaar actief in voetbalwereld

Still is de nieuwe T1 van Beerschot: "Toch al zeven jaar actief in voetbalwereld"

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 19:00di 19-01-2021 om 19:00

Will Still (28) wordt de jongste coach ooit in de Jupiler Pro League. De opvolger van Hernan Losada verkoos het project van K. Beerschot V.A boven het avontuur in de Verenigde Staten. Still sprak dan ook zijn dankbaarheid uit voor de unieke kans die hij krijgt.

Ondanks het feit dat Losada hem dolgraag als assistent wilde meenemen naar DC United verkoos Still om zijn kans te wagen als T1 van Beerschot. "Ik denk dat het een hele grote eer is dat Francis (Vrancken) en Walter (Damen) het mij gevraagd hebben. Zoals we gezegd hebben: ik had wel een keuze. Een moeilijke, maar eigenlijk dan weer niet zo een moeilijke", wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Ondanks zijn leeftijd heeft Still al heel wat ervaring. "Ik dank daar ook Hernan (Losada) voor het avontuur die het kon zijn in de MLS. Mijn boekgevoel, mijn ideeën waren echter hier nog. Ik wil dit project nog afmaken. Het is een hele eer om als jonge coach deze kans te krijgen, maar ik ben toch al zeven jaar actief binnen de professionele voetbalwereld. Ik ben hier enorm dankbaar voor."

Een recente 2 op 21 zorgt niet voor extra druk op de nieuwe Beerschot-coach. "Of het bestuur een doel heeft opgelegd? Helemaal niet. Die zogezegde druk is er totaal niet. De ambities blijven gelijk als bij het begin van dit seizoen: van Beerschot een stabiele eersteklasser maken", besluit Still.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wordt de aanstelling van Still een succes?

Ja
68%
Nee
32%
(28 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws