LIVE: Amuzu zorgt voor verlossende 3-0, Anderlecht op weg naar makkelijke zege

LIVE: Amuzu zorgt voor verlossende 3-0, Anderlecht op weg naar makkelijke zege

19-01-2021 20:10 Laatste update: 22:46
157

RSC Anderlecht neemt het op tegen Sporting Charleroi. Een rechtstreeks duel voor een plek in de top vier van de Jupiler Pro League. Volg de wedstrijd hier LIVE op de voet.

 

Anderlecht verloor met 2-0 van KAS Eupen en kampt met een nul op zes. De manschappen van Vincent Kompany tellen 32 punten uit 21 wedstrijden en staan zevende. Van plek elf tot en met drie staat echter alles op een zakdoek.

Michel Vlap krijgt een nieuwe kans in de basisploeg, waar opvallend genoeg weer geen plaats is voor Amir Murillo. De rechtsachter was voor de winterstop nochtans één van de absolute sterkhouders, maar lijkt zijn plaats kwijt aan Kilian Sardella.

Opstelling Anderlecht: Wellenreuther, Lawrence, Delcroix, Miazga, Sardella, Cullen, Amuzu, Vlap, El Hadj, Mukairu, Nmecha.

Sporting Charleroi ging ook onderuit (0-1 vs KV Mechelen) en heeft nu een nul op negen. Karim Belhocine en de zijne staan vierde met 33 punten uit 21 wedstrijden. Tegenstander Anderlecht staat aldus op een puntje van de Carolo’s.

Opstelling Charleroi: Penneteau, Van Cleemput, Dessoleil, Diagne, Kayembe, Ilaimaharitra, Morioka, Gillet, Fall, Gholizadeh, Nicholson