Raman en Schalke verliezen weer in Bundesliga door dubbelslag Jovic

17-01-2021 19:58
1

Schalke 04 heeft voor de elfde keer dit seizoen een wedstrijd verloren in de Bundesliga en blijft hekkensluiter. Eintracht Frankfurt was op eigen veld met 3-1 te sterk, mede dankzij verloren zoon Luka Jovic, die werd teruggehaald van Real Madrid.

Na 28 minuten nam Eintracht de leiding via André Silva, maar een minuut later trok jongeling Matthew Hoppe de stand alweer gelijk. Schalke, met Benito Raman 60 minuten op het veld, was tegen Eintracht niet zo slecht als eerder dit seizoen, al bleef de thuisploeg redelijk eenvoudig overeind.

Een kwartier voor tijd liep Schalke toch weer tegen een nederlaag in. Eintracht-trainer Adi Hutter bracht Jovic en dat bleek een gouden wissel. De spits scoorde al na tien minuten, deed dat in blessuretijd opnieuw en bezorgde zijn ploeg daarmee de overwinning. Schalke blijft daardoor laatste met zeven punten uit zestien matchen.