Lukaku zit in de vorm van zijn leven, hij moet zijn moment nu grijpen

"Lukaku zit in de vorm van zijn leven, hij moet zijn moment nu grijpen"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 11:00zo 17-01-2021 om 11:00

In Italië krijgen we zondag een strijd tussen twee doelpuntenmachines. Het Inter van Romelu Lukaku speelt tegen Juventus, waar Cristiano Ronaldo nog altijd de dienst uitmaakt. Volgens Filip Joos kan Lukaku die topper beslissen. 

"Het spel is bij Inter op hem gericht, maar het pleit uiteraard in het voordeel van Lukaku dat ze op de tweede plek kamperen", vertelt Joos bij De Zondag. "Het geeft weer dat hij het grenzeloze vertrouwen van coach Conte waard is. Ik begrijp bovendien niet dat er nog altijd mensen zijn die hem afkraken. Cassano noemde Lukaku recent nog een spits met vierkante voeten. Dat is er zo over."

Lukaku laat het soms wel afweten in topmatchen. "Het zou het wel eens goed zijn om te schitteren in zo'n topper als vanavond. Zich ook in die grote matchen een keer op het podium te hijsen. Zijn owngoal in de finale van de Europa League vorig sei-zoen en zijn gemiste kopbal in de laatste poulematch in de Champions League waren dieptepunten. Het moet steken bij hem dat hij een aantal keer naast een echte grote prijs heeft gegrepen."

Misschien kan hij dat in dit seizoen goedmaken. "Hij steekt in de vorm van zijn leven. Lukaku moet z'n moment nu grijpen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Lukaku momenteel de beste spits ter wereld?

Ja
69%
Nee
31%
(233 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws