Lamkel Ze past sociale media aan: Einde Griekse tragedie, Antwerp boven

Lamkel Ze past sociale media aan: Einde Griekse tragedie, Antwerp boven

16-01-2021 10:31 Laatste update: 19:35
13

Heeft Didier Lamkel Zé het licht gezien? De middenvelder van Royal Antwerp FC doet zich 'plots' heel anders voor op sociale media.

Hij speelde dit seizoen amper, maar Lamkel Zé is wel de meest besproken Antwerp-speler van dit seizoen. Dat is best een prestatie als je weet dat The Great Old na decennia nog eens de Gouden Schoen leverde met dank aan Lior Refaelov. Lamkel Zé deed er de voorbije maanden alles aan om de in de spotlights te komen.

Ook op sociale media liet Lamkel Zé zich de voorbije tijd gelden. Hij deelde beelden van zichzelf in een shirt van Beerschot en in het shirt van Anderlecht. Ook flirtte hij openlijk met Panathinaikos. Lamkel Zé zag zichzelf al in de uitrusting van de Grieken en deelde beelden van hun hevige fans.

Maar al die 'vreemde' beelden zijn 'plots' verdwenen. Op de Stories van Lamkel Zé lijkt het nu of er niks is gebeurd. Momenteel deelt hij slechts één foto op zijn verhaal. Een foto van zichzelf in het shirt van … Antwerp.

De fans en de spelersgroep zien Lamkel Zé liever niet meer terugkeren bij Antwerp, maar Frank Verctauren lijkt daar anders over te denken. De trainer heeft de middenvelder weer opgenomen in de A-kern.