Vanhaezebrouck zat bijna bij Antwerp: “Ik heb dat altijd stil willen houden”

Vanhaezebrouck zat bijna bij Antwerp: “Ik heb dat altijd stil willen houden”

16-01-2021 07:00
7

Hein Vanhaezebrouck zat in het voorjaar bijna bij Antwerp. Deze speeldag neemt hij het met KAA Gent op tegen The Great Old. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over de situatie.

"Ik heb dat altijd stil willen houden, maar uiteindelijk komt alles blijkbaar toch wel een keer naar boven", begint Vanhaezebrouck. "Op dat moment liet mijn situatie niet toe om weer aan de slag te gaan, maar ik waardeer Luciano D'Onofrio. Ik heb een goed en interessant gesprek gehad met hem, maar het was toen onmogelijk voor mij om een beslissing te nemen. Daar kwam corona bovenop, wat alles nog verder uitstelde."

Lior Refaelov won de Gouden Schoen en met Frank Vercauteren heeft Antwerp ook een nieuwe coach. "De Gouden Schoen zal hen een boost geven, net als de nieuwe coach. Frankie Vercauteren heeft een hele week gehad, hij heeft zijn eigen filosofie en zijn eigen manier van werken. Het zou kunnen dat hij andere accenten heeft gelegd. Dat maakt het voor ons een stuk moeilijker om in te schatten wat we moeten verwachten."