Delcroix slikt nederlaag bij Anderlecht: Ik wil niemand de schuld geven

Delcroix slikt nederlaag bij Anderlecht: "Ik wil niemand de schuld geven"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 23:30vr 15-01-2021 om 23:30

Anderlecht heeft met 2-0 verloren van Eupen. Hannes Delcroix baalde na de partij dan ook. De verdediger zag het tij helemaal keren na de rode kaart voor Kemar Lawrence.

"We begonnen met veel intensiteit aan de wedstrijd, maar onze kansen gingen er helaas niet in", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Of het rood was weet ik niet, maar met tien man spelen, is niet makkelijk. Op het einde waren we nog gevaarlijk, denk ik. Maar ik denk ook dat er nog een paar beslissingen zijn die niet in ons voordeel genomen worden."

De 1-0 kwam er na een vreemde tussenkomst van doelman Timon Wellenreuther. "Of die eerste goal de schuld is van onze keeper? Ik wil niemand de schuld geven", houdt Delcroix de boot af. "We missen de tweede bal, maar we kunnen niemand iets kwalijk nemen."

Ook Anouar Ait El Hadj kwam nog even aan het woord. "We hebben een goeie eerste helft gespeeld", benadrukte hij. "De tweede helft was moeilijker na die rode kaart. We zijn ons best blijven doen tot het einde van de match, maar we zijn geklopt. Jammer maar helaas. We moeten nu gewoon blijven werken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws