Verbeke verandert de huisstijl van Anderlecht

Verbeke verandert de huisstijl van Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 20:08vr 15-01-2021 om 20:08

RSC Anderlecht rondde met Ashimeru hun derde transfer af van deze transferperiode. Iets wat in het verleden nog niet veel voorviel, want Anderlecht sloeg altijd op deadline day toe. Peter Verbeke veranderde het beleid en slaat toe wanneer hij kan. Vincent Kompany sprak ook al zijn lof uit voor de sportief manager.

Majeed Ashimeru werd eerder deze week voorgesteld als de nieuwste transfer van RSC Anderlecht, maar hij was niet de eerste deze transferperiode. Anderlecht haalde ook al Warner Hahn en Mohamed Bouchouari. Opvallend want Anderlecht zit financieel niet bijster goed, dus sportief manager Peter Verbeke levert dus goed werk. In het verleden moesten fans wachten op transfers in de laatste uren van de transferperiode, denk maar aan de mislukte terugkeer van Aleksandar Mitrovic.

RSCA is nog niet klaar op de transfermarkt want ze tonen ook interesse in Mykola Kukharevych (19), een Oekraïense spits van Rukh Lviv. Verbeke verandert dus een beetje de huisstijl van Anderlecht en weet waarmee hij bezig is. "Ons huiswerk ligt altijd klaar", vertelde hij in het verleden aan Het Laatste Nieuws, "zodat we kunnen anticiperen op elk scenario". Zo ook bij Hahn: slechts enkele dagen nadat duidelijk geworden was dat doelman Hendrik Van Crombrugge drie maanden out zou zijn, had Anderlecht al een vervanger in huis, een gevolg van eerder anticiperend werk, dat meldt Het Laatste Nieuws.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws