HVH: Ze investeren in hun stadion en zullen meeconcurreren om de prijzen

HVH: "Ze investeren in hun stadion en zullen meeconcurreren om de prijzen"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 19:26vr 15-01-2021 om 19:26

Zondag staat de topper tussen KAA Gent en Royal Antwerp FC op het programma. Beide ploegen winnen maar best om de kansen gaaf te houden op Play Off 1, het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Met nieuwbakken coach Frank Vercauteren weet KAA Gent dat het gewaarschuwd is, zegt Hein Vanhaezebrouck.

KAA Gent speelde vorige week gelijk op het veld van Beerschot. Hein Vanhaezebrouck was tevreden over de prestatie van zijn ploeg maar hij miste efficiëntie. Nu staat Royal Antwerp FC te wachten in de strijd voor Play Off 1. Vanhaezebrouck is op zijn hoede. "Antwerp is een ploeg die vooruit denkt. Ze investeren in hun stadion en zullen na verloop van tijd meeconcurreren om de prijzen. Wij moeten zondag punten pakken om aansluiting te vinden met de linkerkolom. Het fijne aan dit seizoen is dat alle ploegen zo dicht opeen zitten. Een kleine reeks kan er al voor zorgen dat je een grote sprong maakt in het klassement. We weten dus wat doen tegen Antwerp, maar ik weet zeker dat ze beter voor de dag zullen komen dan hun wedstrijd op KV Mechelen. We zijn gewaarschuwd", liet Vanhaezebrouck weten op de persconferentie.

Over zijn collega Frank Vercauteren, die ook nog in de belangstelling stond van KAA Gent voor Vanhaezebrouck, was hij redelijk kort. "Franky Vercauteren heeft ook een eigen filosofie en legt zijn eigen accenten. Het is de vraag of we dat zondag al gaan zien. Hoe dan ook zijn het dezelfde spelers als voordien, maar het is moeilijk in te schatten hoe Antwerp voor de dag zal komen onder een nieuwe trainer. Zondag wacht het antwoord," besloot Vanhaezebrouck.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws