'Kortrijk ziet Van der Bruggen tekenen bij provinciegenoot, mogelijk nu al'

'Kortrijk ziet Van der Bruggen tekenen bij provinciegenoot, mogelijk nu al'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 18:22vr 15-01-2021 om 18:22

Dat KV Kortrijk afscheid neemt van Hannes Van der Bruggen, hing al even in de lucht. De ervaren middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract in het Guldensporenstadion. Cercle Brugge wordt zijn bestemming, maar wanneer hij de overstap zet, kan nog twee kanten uit.

Hoe dan ook zet Van der Bruggen zijn loopbaan verder bij Cercle, meldt Het Nieuwsblad. Onze landgenoot heeft daarover een overeenstemming bereikt met de Vereniging. Zijn huidige verbintenis met Kortrijk loopt dus af in de zomer van 2021. Het bestuur van KVK liet eerder al verstaan dat het er niet al te happig op was om dat te verlengen.

En zo mocht Van der Bruggen, nota bene de aanvoerder van de Kerels, uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Die ligt blijkbaar in Brugge. Momenteel is het nog niet helemaal duidelijk of de controleur pas volgende zomer overstapt of nu al. Dat laatste scenario geniet de voorkeur van Cercle, maar voorlopig is Groen-Zwart niet bereid om de gevraagde transfervergoeding op tafel te leggen. Mogelijk stelt Kortrijk zich aan het einde van januari wat inschikkelijker op.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou jij het contract van Van der Bruggen verlengd hebben?

Ja
77%
Nee
23%
(202 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws