Ik ben nu coach van Club Brugge omwille van de kans die ik bij Beerschot kreeg

"Ik ben nu coach van Club Brugge omwille van de kans die ik bij Beerschot kreeg"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 18:06vr 15-01-2021 om 18:06

Club Brugge liet de leidersplaats enkele weken aan KRC Genk, maar prijkt inmiddels weer bovenaan de rangschikking. De troepen van Philippe Clement lijken ook niet van plan om die nog positie nog af te staan. De komende verplaatsing naar K. Beerschot V.A. is voor de trainer een speciale.

Clement lanceerde zijn spelerscarrière namelijk op het Kiel en maakte de cirkel daar ook rond. Dat is hij verre van vergeten. "Ik ben nu coach van Club Brugge omwille van de kans die ik daar gekregen heb", drukt Clement zijn gevoel uit bij Het Nieuwsblad. "Heel veel jeugdvrienden van mij hebben daar nu nog een abonnement. Het is altijd back to the roots: daarom blijft de match tegen Beerschot een bijzondere wedstrijd voor mij."

Dat betekent uiteraard niet dat Club Brugge iets zal laten liggen in Antwerpen. Na de zege tegen Sint-Truiden staat Blauw-Zwart vier punten boven uitdager Genk, al viel de tweede helft op Stayen tegen. "Samen met de jongens hebben we daar lessen uit getrokken. Maar het was ook niet àllemaal slecht na de rust: de laatste 20 minuten waren opnieuw beter", verdedigt Clement zijn manschappen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Club Brugge winnen in Beerschot?

Ja
65%
Nee, gelijkspelen
19%
Nee, verliezen
16%
(162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws