'Frustratie na passoefening leidt tot gevecht, Batshuayi slaat Milivojevic neer'

'Frustratie na passoefening leidt tot gevecht, Batshuayi slaat Milivojevic neer'

15-01-2021 17:34 Laatste update: 17:51
26

Michy Batshuayi zou wel eens in vieze papieren kunnen zitten. Engelse media berichten vrijdagnamiddag dat de Rode Duivel op training bij Crystal Palace slaags is geraakt met Luka Milivojevic, ex-RSC Anderlecht. De lakse houding van Batshuayi lag aan de basis van het gevecht.

The Daily Mail brengt het verhaal van de vechtpartij gretig naar buiten. Vrijdag was de selectie van Crystal Palace bezig met een klassieke passoefening, maar blijkbaar kwam Batshuayi daarbij erg laconiek en ongeïnteresseerd over. Toen onze landgenoot een pass richting Milivojevic te hard inschoot, reageerde die laatste door de bal hard richting hem terug te vuren.

Daarop las Milivojevic, die overigens de aanvoerder is van de Londenaren, Batshuayi de levieten. Het kwam tot een handgemeen tussen de twee kemphanen. Naar verluidt vielen er rake klappen in beide richtingen. Uiteindelijk zou Milivojevic zelfs op de grond beland zijn, waarna de andere spelers het duo uit mekaar haalde.

Hoe de club op het voorval zal reageren, is voorlopig koffiedik kijken. Dat het geen deugd zal doen aan de reputatie van Batshuayi, staat nu al vast. De aanvaller heeft het sowieso al moeilijk om zich door te zetten. Dit seizoen komt hij nauwelijks in actie.