'Presidentsverkiezingen Barça worden uitgesteld: onzekerheid voor Koeman blijft'

'Presidentsverkiezingen Barça worden uitgesteld: onzekerheid voor Koeman blijft'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 13:13vr 15-01-2021 om 13:13

De presidentsverkiezingen bij Barcelona kunnen waarschijnlijk niet doorgaan op 24 januari. Dat heeft de gemeente in samenspraak met de club besloten. De Catalaanse hoofdstad zit nog steeds in lockdown.

De presidentsverkiezingen bij Barça staat al een tijdje gepland op 24 januari, maar volgens het Catalaanse radiostation RAC1 heeft de gemeende overlegd met de club of de verkiezingen wel doorgang kunnen vinden. Er zou persoonlijk gestemd moeten worden en in deze tijden is dat niet wenselijk. RAC1 schrijft dat besloten is om de verkiezingen uit te stellen.

Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar de gemeente vindt dat ook deze verkiezingen geen reden zijn voor mensen om de lockdown in Barcelona te negeren. Om in de toekomst veiliger te kunnen stemmen heeft de club gevraagd om het stemmen per post mogelijk te maken, maar dat kan op 24 januari nog niet gebeuren.

Vooral voor Ronald Koeman zijn de verkiezingen belangrijk, omdat diverse kandidaten een eigen trainer hebben die ze willen aanstellen als ze verkozen worden. De Nederlandse oefenmeester zal dus nog even moeten wachten op duidelijkheid.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws