Leko heeft zich niet ingehouden, dat zal Antwerp nu wel punten kosten

"Leko heeft zich niet ingehouden, dat zal Antwerp nu wel punten kosten"

15-01-2021 12:30 Laatste update: 12:39
6

Antwerp speelt zondag een mooie affiche tegen KAA Gent. The Great Old kampt inmiddels wel met een keepersprobleem. Volgens Wim De Coninck speelt ook Ivan Leko daar een rol in.

"Na wat we zondag hebben gezien van Beiranvand, denk ik dat Antwerp zal investeren in een nieuwe doelman", geeft De Coninck aan bij Sporza. "Tegen Club ging Beiranvand al eens als een gek naar Diatta. Dat deed hij zondag ook twee keer tegen KV Mechelen, als een gek hollen naar de man in balbezit. Daardoor zette Beiranvand zichzelf in een kansloze positie, met twee tegengoals als gevolg."

Na zijn eerste match kreeg Beiranvand al heel wat kritiek van de toenmalige coach Ivan Leko. "Beiranvand is zo gretig en wild dat hij in de fout gaat. Hij begrijpt het allemaal niet zo goed. Leko moest Beiranvand misschien onder lichte dwang van het bestuur opstellen. De Kroaat was toen al bezig met China en heeft zich niet ingehouden tegenover Beiranvand. Dat zal Antwerp nu wel punten kosten", aldus De Coninck.

Inmiddels worden al heel wat kandidaten genoemd bij Antwerp. Ortwin De Wolf, Ruud Boffin en Mile Svilar zijn de namen die het vaakst terugkomen.