Vanhaezebrouck springt in de bres: Ik vind hem geen moeilijke jongen

Vanhaezebrouck springt in de bres: "Ik vind hem geen moeilijke jongen"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 11:15vr 15-01-2021 om 11:15

Bij KAA Gent waren er dit seizoen al heel wat zorgen rond Roman Yaremchuk. Die gaf duidelijk aan dat hij niet meer gelukkig was in Gent, maar onder Hein Vanhaezebrouck is die stemming helemaal omgeslagen. 

"Roman was hier al in die paar maanden voor ik ermee stopte", vertelt Vanhaezebrouck bij Het Laatste Nieuws. "Hij keek toen al uit naar de samenwerking. Dan lijkt het mij niet abnormaal dat hij uitkeek naar het hernieuwen van die samenwerking. Hij is sowieso jong, hongerig en leergierig. Ik vind niet dat Yaremchuk een moeilijke jongen is, maar hij moet wel het vertrouwen van zijn trainer voelen. Dan is hij in staat om meer te brengen."

Yaremchuk droomt al langer van een mooie transfer. "Zijn ambitie is om nog verder door te groeien en op termijn een stap te zetten naar een grotere competitie. Daar moeten wij hem in bijstaan, maar hij moet nu zorgen dat hij eerst voor Gent heel belangrijk kan blijven. Hij moet proberen zo goed mogelijk te scoren, dat kan alleen positief zijn voor de club én voor hem zelf."

Yaremchuk zit dit seizoen aan negen goals in vijftien competitiematchen. Een bod van tien miljoen euro werd al van tafel geveegd door KAA Gent. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws