UPDATE: 'Club Brugge zou 2 miljoen euro ontvangen van OHL'

UPDATE: 'Club Brugge zou 2 miljoen euro ontvangen van OHL'

15-01-2021 10:30 Laatste update: 19:06
139

Oud-Heverlee Leuven heeft een akkoord bereikt met Siebe Schrijvers. De aanvaller van Club Brugge vertrekt definitief naar Den Dreef. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Schrijvers was al een tijdje op zoek naar meer speelminuten. Bij Club moest hij zich tevreden stellen met korte invalbeurten. OHL huurt al Thibault Vlietinck van Club Brugge, maar in het geval van Schrijvers gaat het niet om een uitleenbeurt.

Schrijvers werd in 2018 weggehaald bij KRC Genk voor ongeveer drie miljoen euro. Hij speelde er een verdienstelijke eerste seizoen, waarin hij ook twaalf keer kon scoren. Afgelopen seizoen speelde hij al veel minder en kon hij maar vier doelpunten maken.

De aanvaller had bij Club Brugge wel nog een contract voor de komende drie jaar. 

Update 15/01 19:07 
Volgens Het Laatste Nieuws zou Oud-Heverlee Leuven maar liefst twee miljoen euro betalen voor de aanvallend ingestelde speler van Club Brugge. Voor OHL is het met voorsprong de grootste transfersom in de clubgeschiedenis. Schrijvers hoeft niet veel in te leveren bij zijn definitieve vertrek in Brugge en komt in Leuven in een gespreid bedje terecht. De faciliteiten van OHL zijn natuurlijk niet beter dan die in het Belfius Basecamp, maar het is ook niet zo dat Schrijvers veel aan comfort moet inboeten, meldt Het Laatste Nieuws.