De excuses van Lamkel Zé bij Antwerp hadden geen enkele waarde

"De excuses van Lamkel Zé bij Antwerp hadden geen enkele waarde"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 10:00vr 15-01-2021 om 10:00

Didier Lamkel Zé is opnieuw opgedoken bij Antwerp. Het enfant terrible traint er vrijdag mee met de A-kern nadat hij vorige week nog zijn excuses aanbood. Peter Vandenbempt vraagt zich af wat die excuses waard zijn. 

"Als excuses niet oprecht zijn, hebben ze geen enkele waarde. Zoals die van Lamkel Zé. In het Engels heet zoiets a nonpology of fauxpology", vertelt Vandenbempt bij Het Nieuwsblad. 

Vandenbempt gelooft niet dat de Kameroener echt spijt heeft. "Een tekst aflezen is nagenoeg altijd een slecht idee. Lamkel Zé leek voortdurend naast de camera door naar een souffleur te kijken. Of iemand met grote pancartes met tekst erop. 'Is ’t goe zo?' Misschien heeft hij er een paar kletsen van enkele boze Antwerp-fans mee voorkomen, maar meer ook niet."

"Ook nefast voor de geloofwaardigheid, het woordje 'maar'. Lamkel Zé gebruikte het, Hans Vanaken deed het ook om zijn tirade uit te leggen. Onweerstaanbare drang, mijnheer. De uitgedrukte spijt slaat dan immers vooral op de gevolgen van de daad en de enige motivering is damage control", besluit de analist.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws