Zidane geeft Hazard niet op: “We moeten voorzichtig met hem omspringen”

Zidane geeft Hazard niet op: “We moeten voorzichtig met hem omspringen”

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 07:46vr 15-01-2021 om 07:46

Real Madrid ging in de halve finale van de Spaanse Supercup met 1-2 onderuit tegen Athletic club de Bilbao. Ook Eden Hazard kon weer niet overtuigen, maar coach Zinedine Zidane geeft de Rode Duivel niet op.

“Ons wedstrijdbegin was moeilijk”, begon Zidane op de persconferentie na de wedstrijd. “De eerste helft was niet goed, dat is zo. Bilbao was daarbovenop zeer efficiënt. Ze hebben twee kansen gehad en dat werden twee goals. Na twintig minuten hebben we de veldbezetting aangepast, want ik was niet tevreden. Na de pauze zag ik dan beterschap.”

“We komen dichtbij de gelijkmaker”, citeert Het Laatste Nieuws. “Nu moeten we de pagina omdraaien. Deze nederlaag is geen ramp. Het is pas een ramp wanneer je niet probeert en niet alles geeft op het veld. Maar de spelers hebben wel alles gegeven. In het leven kan je niet altijd winnen, maar dat is wel hetgeen we opnieuw gaan proberen in de volgende match.”

Hazard
De Rode Duivel was niet beslissend. “Het gaat er voor hem om om vertrouwen op te doen, een goede wedstrijd te spelen, een doelpunt te maken. Dat proces gaat beetje bij beetje vooruit. We weten wat voor een speler hij is. Iedereen moet geduld hebben. Iedereen wil de beste versie van Eden zien, maar we moeten voorzichtig met hem omspringen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Zidane hier gelijk?

Ja
82%
Nee
18%
(49 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws