'Arsenal zoekt nieuwe doelman en denkt die gevonden te hebben bij Barcelona'

'Arsenal zoekt nieuwe doelman en denkt die gevonden te hebben bij Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 23:30do 14-01-2021 om 23:30

Arsenal is in zijn zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen in Camp Nou, meldt Sky Sports. The Gunners hebben belangstelling voor de 31-jarige Norberto Murara, beter bekend onder zijn voetbalnaam Neto. Het is echter maar de vraag of Neto haalbaar is voor Arsenal.

De enkelvoudig Braziliaans international kwam in de zomer van 2019 over van Valencia, in ruil voor Jasper Cillessen. Sindsdien keepte hij veertien officiële wedstrijden voor FC Barcelona: aan het begin van het seizoen nam hij de honneurs waar, nadat eerste keus Marc-André ter Stegen nog herstellende was van een schouderoperatie.

Arsenal wil een concurrent voor Bernd Leno aantrekken, maar het ziet er voorlopig niet naar uit dat Neto dat wordt. Volgens Sky Sports zetten The Gunners in op een huurdeal met een optie tot koop, maar wil Barcelona hier niet aan meewerken. De club van Lionel Messi zou vasthouden aan een vraagprijs van 21 miljoen euro: zolang dit bedrag niet op tafel wordt geleegd, wil Barça niet meewerken aan een vertrek van Neto.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws