Bizarre wending in Nederland, speler één dag na voorstelling al vertrokken

Bizarre wending in Nederland, speler één dag na voorstelling al vertrokken

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 21:18do 14-01-2021 om 21:18

FC Den Bosch heeft een dag na zijn presentatie bij de club toch een streep gezet door de komst van Jeroen Lumu. Waarom de beide partijen alsnog niet met elkaar in zee gaan is nog niet bekend gemaakt, maar Den Bosch laat weten dat Lumu 'zijn wilde haren toch nog niet verloren heeft'.

De 25-jarige vleugelaanvaller werd woensdag gepresenteerd als nieuwe aanwinst door de huidige nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. Donderdag maakt Den Bosch via de social media kanalen van de club bekend dat Lumu toch niet gaat spelen voor Den Bosch. De club laat weten: 'Jeroen Lumu is toch zijn wilde haren niet verloren. Bij FC Den Bosch geldt: graag of niet. Wij wensen Jeroen veel succes in zijn verdere carrière.'

De buitenspeler kwam eerder onder meer uit voor sc Heerenveen, Ludogorets en Samsunspor. "Als ik normaal had gedaan in mijn leven, was ik gewoon de beste van de allerbesten geworden. Maar ik kan niet normaal doen, dat is mijn grootste probleem", liet hij onlangs nog weten in een interview met Voetbal International. "Als ik de mentaliteit van Frenkie zou hebben, was ik nu ook bij Barcelona."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws