Breaking news

Lang en Vanaken terug bij Club Brugge, toptalent Mbamba krijgt kans

'Lepoint verlaat KV Kortrijk, maar vindt een nieuwe club in België'

'Lepoint verlaat KV Kortrijk, maar vindt een nieuwe club in België'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 20:30do 14-01-2021 om 20:30

Royal Excelsior Moeskroen wil er alles aan doen om zich te behoeden van degradatie. Het haalde Hamdi Harbaoui al in huis om voor doelpunten te zorgen. Moeskroen gaat zich nog versterken met een extra ervaren kracht.

Zo weet L'Avenir dat ook Christophe Lepoint op het punt staat om naar Moeskroen te trekken. De middenvelder/verdediger heeft geen toekomst meer bij KV Kortrijk en mag dan ook vertrekken. Hij zet nu de stap richting Moeskroen, waar hij zijn medische testen al voor heeft afgelegd.

Zo komt er na 3,5 jaar een einde aan het verhaal van Lepoint bij KV Kortrijk. De middenvelder had nog een contract tot het einde van het seizoen, maar kiest dus voor een vervroegd vertrek. Dit seizoen kwam hij zeven keer uit voor de Kerels. Daarin was hij goed voor één assist.

Voor de inmiddels 36-jarige Moeskroen wordt het zijn tweede avontuur bij Moeskroen. Hij speelde in het seizoen 2008-2009 ook al voor de Henegouwenaren en kwam daar in de kijker van KAA Gent, dat hem een jaar later definitief overnam.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws