UPDATE: 'Lamkel Zé krijgt harde taal te horen van Antwerp-fans'

UPDATE: 'Lamkel Zé krijgt harde taal te horen van Antwerp-fans'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 19:36do 14-01-2021 om 19:36

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 21:06do 14-01-2021 om 21:06

Het Laatste Nieuws meldt dat de harde kern van Antwerp een hartig woordje heeft gepraat met Didier Lamkel Zé. De fratsen van de middenvelder van de afgelopen weken schoot in het verkeerde keelgat van de supporters.

Lamkel Zé wil een transfer forceren en kwam op de Bosuil aan met een Anderlecht-shirt. Het woelwater bekladde ook de kleedkamer en liet zich gaan op Instagram. Inmiddels excuseerde Lamkel Zé zich al, maar de supporters zijn de fratsen aldus niet vergeten.

‘De aanwezige supporters hielden het rustig, sloegen een babbeltje en eisten respect van Lamkel Zé. Na een vijftal minuten vertrokken ze alweer. De Kameroener zelfs bleef ook kalm, hij besefte dat het niet het moment was om de hetze alweer op te laaien. De leden van de harde kern droegen allemaal een mondmasker’, klinkt het.

Update: Bij Sporza weet men ook wat Lamkel Zé te horen kreeg van de supporters van Antwerp. Zij spaarden de Kameroener ook niet. "We willen je niet meer in een Antwerp-shirt zien, omdat je het niet meer waard bent", klonk het. Lamkel Zé probeerde nog in dialoog te gaan, maar bleef er bijzonder rustig bij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws