‘Deze keer valt Meunier uit bij Dortmund, Thorgan Hazard op de weg terug’

‘Deze keer valt Meunier uit bij Dortmund, Thorgan Hazard op de weg terug’

14-01-2021 17:45 Laatste update: 28-01-2021 15:01
1

Bij Borussia Dortmund moeten ze Axel Witsel voor de rest van het seizoen missen na een scheur in de achillespees. Ook Thorgan Hazard, die andere Rode Duivel bij de Duitsers, zal nog niet meteen op het veld te zien zijn. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Op 22 december viel Hazard uit met een spierblessure. De Rode Duivel zal binnen de kortste keren weer deel uitmaken van de wedstrijdkern. "Thorgans revalidatie is volop bezig en hij zit volledig op schema. Maar we gaan ervan uit dat hij niet terug op het veld staat voor februari", vraagt Dortmund-coach Eden Terzic nog even geduld.

Witsel werd dan weer net geopereerd, maar bij Dortmund zullen ze hun middenvelder goed helpen bij zijn revalidatie. "Jammer genoeg zal Axel Witsel, zoals iedereen weet, voor een lange tijd buiten strijd zijn. We duimen dat hij snel weer fit zal zijn", besluit Terzic.

Update: De Dortmund-Belgen kennen veel pech. Na het uitvallen van Axel Witsel en Thorgan Hazard is nu ook Thomas Meunier geblesseerd. Hij sukkelt met de knie. Thorgan Hazard is wel op de weg terug en kan ten vroegste volgende week de trainingen weer hervatten, dat meldt Het Nieuwsblad.