'Club Brugge profiteert mee van succes van Santos in Copa Libertadores'

'Club Brugge profiteert mee van succes van Santos in Copa Libertadores'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 16:44do 14-01-2021 om 16:44

In Zuid-Amerika werden woensdagavond de halve finales van de Copa Libertadores afgewerkt. Daarin plaatsten Palmeiras en Santos zich voor de finale. Goed voor beide Braziliaanse clubs, maar ook goed voor Club Brugge.

Bij Santos stond er met Luan Peres namelijk een huurling van Club Brugge in de ploeg. Na de winst tegen Boca Juniors staat Santos nu ook in de finale van de Copa Libertadores. En dat zal Club Brugge geld opleveren, weet men bij Gazeta Esportiva.

Blauw-Zwart besloot deze winter namelijk om Luan Peres voor twee extra maanden uit te lenen aan Santos, dat met de verdediger de finale van de Copa Libertadores wilde halen. Als Santos daarin slaagde, zou het Luan Peres ook definitief moeten overnemen voor een som van drie miljoen euro. Een som die Club Brugge binnenkort dus op de bankrekening mag schrijven.

Zo slaagt Club Brugge er toch nog in om een mooie financiële winst te maken op de Braziliaanse verdediger. Luan werd in de zomer van 2018 voor een half miljoen euro weggehaald bij Ituano, maar keerde na één seizoen al terug naar Brazilië. Daar is hij nu een onbetwistbare basispion bij Santos FC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws