Voorzitter Gheysens over Gouden Schoen: “Dit is heel belangrijk voor Antwerp”

Voorzitter Gheysens over Gouden Schoen: “Dit is heel belangrijk voor Antwerp”

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 14:44do 14-01-2021 om 14:44

Lior Refaelov heeft de Gouden Schoen mee naar Antwerp genomen na 54 jaar. Voorzitter Paul Gheysens laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de Israëlische middenvelder.

“Dit is heel belangrijk voor de club, ik had het aanvankelijk toch wat onderschat”, begint Gheysens “Dit is fantastisch. In de eerste plaats voor Lior en zijn mooie gezin, maar ook voor de club en de fans. Dit moet ook de spelers een boost geven. Lior heeft enorm veel klasse.”

“Zijn attitude is misschien nog grootser dan zijn prestaties en mooie doelpunten. Hij is een voorbeeld voor de jeugd én gaat nog bepalend zijn. Als club bouwen we hier stap voor stap op verder aan iets moois”, aldus Gheysens.

Ook Luciano D’Onofrio is in de wolken met de Gouden Schoen van Refaelov. “Ik ben enorm blij voor de club en voor Lior zelf. ben niet verrast. In voetbal weet je nooit, maar het is onze verdienste dat we in hem geloofden als speler. Hij heeft zich verzorgd en hopelijk blijft hij dat doen en gaat hij ons nog mooie momenten bezorgen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws