Van den Brom heeft nog ‘revanchegevoelens’ Anderlecht: “Nooit mee kunnen leven”

Van den Brom heeft nog ‘revanchegevoelens’ Anderlecht: “Nooit mee kunnen leven”

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 14:24do 14-01-2021 om 14:24

John van den Brom werd ontslagen bij RSC Anderlecht. Tegenover Voetbal International spreekt de huidige coach van KRC Genk onder meer over zijn periode bij paars-wit.

Van den Brom keerde terug naar de Belgische velden om bij KRC Genk aan de slag te gaan. “Je kunt zeggen dat Genk de juiste club op het juiste moment was. Ik kende de competitie, de club en zelfs de stad een beetje. In mijn tijd bij Anderlecht nam Besnik ons vaak mee om hier een hapje te eten. Genk is echt een leuke stad. Ik had direct een gevoel bij deze club. Bovendien heb ik altijd gezegd graag nog eens in België te willen werken.”

De oefenmeester blikt ook terug naar zijn Anderlecht-periode. “De mensen zijn hier altijd goed voor mij en mijn familie geweest. Ik word hier met een zeker respect behandeld. Dat komt door mijn periode bij Anderlecht, het spel dat we speelden. In mijn eerste jaar werden we kampioen, een jaar later werd ik ontslagen. Ergens in mijn achterhoofd had ik dan ook nog wel wat revanchegevoelens. Met dat ontslag heb ik nooit kunnen leven.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws